Yi Chun Chung's Reborn Residential House

Yi Chun Chung Portrays The Reborn Residential House

Yi Chun Chung, the designer of the highlighted project Residential House by Yi Chun Chung explicates, Segmented vertical lines on walls and grooves in indirect ceiling are used to allude to an extended spatial height. This solves the issue of insufficient height in old apartment buildings. The pearl gray Italian coating on the sofa wall echos the galaxy gray marble TV wall to give the living room a natural and elegant texture. The flush doors on both sides of the TV wall ingeniously conceal the doors to the storage room and piano room, thereby visually extending the TV wall. The children room is full of creativity by using colorful hot air balloon bookcases. .

Yi Chun Chung's Reborn Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=78958

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to International Design homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 International Design - international-design.org - All Articles